Ridelejr

RIDELEJR 2022


Ridelejr op til og med 7.klasse er afvilklet i foråret 2022


Fra 8. klasse og op... :  19. august 2022 kl. 16.00 til kl. 21.30/22.00 Pris for deltagelse 100 kr.OBS! halvparter og lånte heste i rideklubregi. Hestene kan ikke bruges disse weekender. De skal indgå i ridelejre/stævner og have fridag. 

Ridelejr 2022 - Ranum Rideklub


Inden det kan blive rigtigt ferie i rideklubben, vil alle børn og uge sige “der SKAL være ridelejr”. I år har klubben inden sommerferien nået at afholde de to første ridelejre. På første ridelejr for børn op til 3.klasse deltog 26 børn. To dage med de yngste, hvor der blev redet, hestehygget, spillet rundbold’, strigle aktiviteter og leget meget med kæpheste. Ridelejren blev afsluttet med opvisning for forældre og familier hvor der blev vist ponygames. I klubbens anden ridelejr for børn mellem 4.-7.klasse deltog 20 søde ryttere. Her var også tid til en masse hesteaktiviteter bl.a. ridetur i skoven, agility med heste, dressurprogrammer, striglekonkurrence mm. Ridelejren blev afsluttet med stævne/opvisning for forældre og familier. 


To gode ridelejre i rideklubbe, med godt vejr og fokus på det gode fællesskab og heste. Efter sommerferien afholder klubben den sidste ridelejr for klubbens ældste ryttere.