RANUM RIDEKLUB

Ridning 2020-2021

Ridning i Ranum Rideklub. Der er hold for alle aldre, hvor der er ½ timers og hel timershold.

Ridning på hold (begynder/let øvet/øvet)

I løbet af en ridetime uanset om det er ½ time eller 1 time, vil der i denne tid indregnes opstigning/afstigning, afskridtning og i enkelte timer også opsadling/afsadling. Der vil være timer i løbet af året der kan bruges til læring om hesten og dens adfærd/hvordan man hånterer en hest.

Når du melder dit barn til ridning i Ranum Rideklub forventes der, at du møder op i praktisk tøj. Vi har hjelm og sikkerhedsvest man kan låne.

Er du interesseret i at ride hos os, så kontakt en af ridelærerne.

Vi gør opmærksom på at vi følger skolernes ferier, fridage og helligdage.

Ridning på hold/ene undervisning (øvet)

Dette kan være ved berider Søren Binder eller en af de ovenstående ridelærere.

Kontakt en af de undervisningsansvarlige for yderligere information.

Sikkerhed
Ranum Rideklub har ingen kollektiv ulykkesforsikring. Vi tilråder alle, der opholder sig på klubbens område at have en privat ulykkesforsikring samt at være stivkrampevaccineret.

Alt ophold på klubbens område sker på eget ansvar.

Gå stille og vær rolig!

Ryttere på RRKBs område SKAL ride med godkendt ridehjelm, OGSÅ ryttere over 18 år. Har du ikke ridehjelm, kan en cykelhjelm også bruges.

Undervisnings ansvarlig:

Pernille D. Lysdahl: 40196978 eller dalsgaardpernille@gmail.com - Ridning onsdag og fredag

Christina Østrup: 40861431 eller dalsgaarden@hotmail.com - Ridning mandag, tirsdag og torsdage

HALTIDER

(Gældende fra august 2020 - Opdateret d.14/10/20)

RIDEHALLEN ER OPTAGET I FØLGENDE TIDSRUM:

Mandag

(sidste hold rider oftest ude/tur, spørg evt underviser om hal er ledig tidligere)

15.00-20.00

14.30-19.00

15.00-19.00

15.00-19.30